Home  /   Leasevormen
 

Leasevormen

SummumMobility is jouw duurzame partner in mobiliteit. Dat betekent niet alleen een persoonlijk contact met één adviseur, ook denken wij mee naar een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing die exact voorziet in jouw behoefte.

Private Lease

Youngtimer Lease
Met Private Lease van SummumMobility kies je voor zorgeloze mobiliteit van een nieuwe of gebruikte auto. Alles is inbegrepen in een maandelijks tarief. Je hoeft alleen nog te tanken.

Private Lease van SummumMobility is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Dit betekent veilig, verantwoord en vertrouwd leasen.

Lees meer

Wagenparkbeheer

SummumMobility biedt een efficiënte mobiliteitsoplossing voor je gehele bedrijf.

Je hebt één contactpersoon, die je alle zorg uit handen neemt met betrekking tot mobiliteit voor jouw onderneming. Van bedrijfswagens tot leaseauto's voor het management, SummumMobility denkt met je mee en draagt zorg voor een duurzaam en flexibel wagenpark. Zo kun je je full-time bezighouden met de groei van je onderneming.

Mobiliteitsadvies

Door jarenlange ervaring weten we exact welke oplossing het beste voor jou werkt. Jouw adviseur luistert naar je wensen en vertaalt dit naar een efficiënte maatwerkoplossing. Op een transparante en heldere wijze worden alle opties naast elkaar gelegd, zodat je doelgericht een weloverwogen keuze kunt maken.

Polestar Preferred Supplier

SummumMobility is trots Polestar Preferred Supplier. 

Klaar voor de toekomst met een Polestar via SummumMobility. De Polestar maakt van elektrisch rijden een unieke ervaring, door een vooruitstrevend ontwerp te combineren met geweldige prestaties. Wij zorgen dat je onbezorgd met jóuw Polestar op weg kunt. 

Lees meer

Duurzaam

Duurzaamheid uit zich niet alleen in de aandrijving van je leaseauto, maar ook in de gekozen leasevorm. Naast het advies voor een hybride of volledig elektrisch aangedreven leaseauto, gaat je adviseur op zoek naar de meest duurzame leasevorm. Zo kan shortlease een flexibele oplossing zijn waarbij je een tijdelijke behoefte aan extra mobiliteit kunt opvangen.

Wil je meer informatie?

Vraag een offerte aan
 

Onze mobiliteitsoplossingen

Jouw wensen worden vertaald in een maatwerkoplossing. Flexibel, helder en efficiënt.

Financial Lease

Je wil volledig eigenaar worden van de auto, door maandelijks te betalen. Zodat je niet direct een grote investering hoeft te doen en minder druk voelt op de bedrijfsbalans.

SummumMobility heeft dé juiste mobiliteitsoplossing: Financial Lease. Dit biedt je zekerheid met een vaste looptijd en rente. Daarnaast heb je de vrijheid om onbeperkt kilometers te rijden en je maandbedrag te verlagen met een aanbetaling en/of slotsom.

Lees meer

Step-Over Lease

Je wil volledig elektrisch rijden, voor een betere, duurzame toekomst. Of natuurlijk vanwege het vermogen, het verbruik of de gunstige bijtelling. Je vindt de keuze nu nog te beperkt; de auto's zijn te kostbaar of bieden te weinig actieradius.

Speciaal voor jou heeft SummumMobility een unieke oplossing: Step-Over Lease. Je least een auto voor maximaal 24 maanden voor een gunstig maandtarief. Zodra de volledig elektrische auto van jouw keuze beschikbaar is, kun je kosteloos overstappen. Je overbrugt de periode met het comfort en de moderne techniek van een nieuwe auto en je rijdt straks als eerste in de volledig elektrische auto van jouw keuze. Zo wordt wachten extra beloond.

Lees meer

Full Operational Lease

Alle zorg met betrekking tot jouw auto of wagenpark wordt verzorgd door SummumMobility. Zo weet je exact waar je aan toe bent. Je hebt één contactpersoon die graag met je meedenkt. Overzichtelijk en persoonlijk.

Je betaalt een vast, scherp tarief per maand, inclusief:
 • Onderhoud
 • Reparatie
 • Service bij pech en schade in binnen- en buitenland
 • Verzekering
 • Wegenbelasting
 • Rente en afschrijving
Het grote voordeel van Full Operational Lease is dat SummumMobility eigenaar van de auto blijft. De auto staat niet op jouw balans, zodat je een gunstige liquiditeitspositie behoudt. Aan het eind van de leaseperiode kun je de auto inleveren of overnemen. De keuze is aan jou.

Netto Operational Lease

Je sluit een leasecontract af over de financiering van je auto of wagenpark. Onderhoud, verzekering e.d. kun je zelf regelen of door ons laten verzorgen. SummumMobility draagt het risico voor de restwaarde. Jij kunt na afloop van het contract de auto overnemen voor een vooraf vastgesteld bedrag.

Uw voordelen op een rij:
 • Liquide middelen blijven beschikbaar
 • Geen druk op je balans
 • Betere solvabiliteit
 • Je kunt de auto na afloop van het contract overnemen
Het verschil met Full Operational Lease is dat je zelf de exploitatierisico's draagt voor de auto. Daarbij heb jij wel zelf de keuze hoe deze zaken worden geregeld.

Shortlease

Als ondernemer loop je liever geen onnodig risico. Je wilt daarom een wagenpark dat zich naadloos aanpast aan jouw behoefte. Daarvoor biedt Shortlease een goede oplossing. Een leasevorm met een korte looptijd. Zo kun je jouw tijdelijke behoefte aan extra auto’s opvangen. De looptijd varieert van 1 tot 24 maanden.

 

Private Lease

Dé mobiliteitsoplossing voor particulieren, waarbij je zorgeloos kunt rijden in een nieuwe of gebruikte auto. En dat voor een vast en uiterst scherp maandtarief. Je hoeft alleen nog te tanken.

Private Lease is inclusief:
 • Reparatie
 • Onderhoud
 • Pechhulp in binnen- en buitenland
 • Vervangend vervoer na 48 uur
 • All-risk verzekering met eigen bijdrage van €500
 • Wegenbelasting

Met Private Lease kun je zonder zorgen genieten van een nieuwe of gebruikte auto. Er zijn geen verrassingen, zoals onverwachte rekeningen voor onderhoud of schade. Aan het eind van de periode lever je de auto weer in, zonder gedoe over verkoop of inruil.

Lees meer

Occasion Lease

Bij Occasion Lease lease je een gebruikte en vooraf geïnspecteerde auto. Een lagere boekwaarde van een occasion wordt vertaalt in een aantrekkelijk leasebedrag. Dit is erg interessant bij een youngtimer, waarbij valt te genieten van een lagere bijtelling.

Lees meer


Occasion Lease is ook mogelijk als er bijvoorbeeld nog een leasecontract op de auto rust of bij een occasion die je hebt gezien bij een andere dealer. In dat geval maken we met plezier een passende offerte.

Bedrijfswagen Lease

Bedrijfswagen Lease via SummumMobility betekent rust. Alle zorg omtrent jouw wagenpark wordt namelijk uit handen genomen door één betrouwbare partij. Jij kan je vervolgens volledig richten op de groei van je onderneming.

SummumMobility inventariseert je wensen op het gebied van vermogen, laadruimte en inrichting en gaat op zoek naar een oplossing die daar perfect op aansluit. Omdat SummumMobility volledig onafhankelijk opereert, kunnen onze adviseurs alle merken met elkaar vergelijken. Zo kun je alle opties afwegen.

Starterslease

Het opzetten van een eigen onderneming is al een baan op zich. Je staat voor veel investeringen, waaronder voor een nieuwe (bedrijfs)auto.

Starterslease biedt een perfecte oplossing. Je hoeft niet te investeren in een mobiliteitsoplossing, waardoor je jouw geld kunt besteden aan je core-business en waar het echt verschil maakt: Het opbouwen van een klantennetwerk. Tegelijkertijd rijd je in een nieuwe en uiterst representatieve auto naar je nieuwe klanten.

Vaak hebben startende ondernemers moeite een betrouwbare mobiliteitspartner te vinden. Je hebt bijvoorbeeld nog geen cijfers die je kunt laten zien. Bij SummumMobility begrijpen we dit en we doen er alles aan om je een zo efficiënt en voordelig mogelijke oplossing te bieden.