Home  /   Aanbod  /  Polestar 3
 
Polestar 3 leasen

Lease de 100% elektrische Polestar 3 vanaf €1229/mnd

De nieuwe Polestar 3. Volledig emissieloos en wel tot 610 km actieradius. Kies voor Full Operational Lease via SummumMobility voor zekerheid en volledige ontzorging.

Je rijdt de Polestar 3 vanaf €1229/mnd excl. BTW (o.b.v. 60 mnd, 10.000 km/j). Stel je auto samen met één van onze adviseurs. Alles is mogelijk. Onderstaand zijn de twee uitvoeringen van de aandrijflijn te zien.

Offerte aanvragen


  Actieradius 0-100 km/h acceleratie Vermogen
Long Range Dual motor 610 km (WLTP) 5,0 sec 360 kW / 489 pk
Long Range Dual motor Performance pack 560 km (WLTP) 4,7 sec 380 kW / 517 pk

Long Range Dual motor

Kiest u voor deze variant, dan kiest uw voor het grootste rijbereik. Met de Long Range Dual motor heeft u een actieradius tot wel 610 kilometer (WLTP). De Polestar 3 is standaard voorzien van het Plus Pack en Pilot Pack, Bowers & Wilkins audio, 21-inch velgen, Head-up display en vele veiligheidssystemen. Als optie kunt u het liDAR-systeem bestellen, dit is beschikbaar vanaf Q2 2023. Het geavanceerde LiDAR-systeem van Luminar scant de ruimte om de Polestar 3 voortdurend en creëert daarmee een 3D-zicht van de omgeving. Het systeem ziet wat de bestuurder soms niet kan zien en bereidt de auto voor op autonoom rijden. Bovendien blijft de auto zichzelf verbeteren met over-the-air updates.
Polestar 2 leasen

Long Range Dual motor Performance pack

Presteren zit in het DNA van Polestar. Dit ervaar je optimaal met het Performance pack, waarmee de Polestar 3 een gecombineerd vermogen krijgt van 517 pk (380 kW) en 910 Nm koppel (0-100 km/u in 4,7 sec). Bovendien zijn de achterwielen 30 mm breder dan de voorwielen wat resulteert in een betere wegligging.

Het dynamische onderstel maakt sportieve ritten én comfortabele ritten mogelijk. Met instelbare vering en vermogensverdeling wordt een perfecte rijervaring gecreëerd, welke instelling je ook kiest.
Polestar maandbedrag private lease

Specificaties

De Polestar 3 is standaard voorzien van het Plus Pack en Pilot Pack. Inclusief Head-up display en vele veiligheidssystemen.

Als optie is het mogelijk het Het geavanceerde LiDAR-systeem van Luminar te bestellen, dit is beschikbaar vanaf Q2 2023. Het systeem scant de ruimte om de Polestar 3 voortdurend en creëert daarmee een 3D-zicht van de omgeving. Het systeem ziet wat de bestuurder soms niet kan zien en bereidt de auto voor op autonoom rijden.

Bovendien blijft de auto zichzelf verbeteren met over-the-air updates.
Polestar 3 zakelijk lease

Bowers & Wilkins

De Bowers & Wilkins audio bestaat in de Polestar 3 uit maar liefst 25 interieurluidsprekers.

De geluidsbeleving is volledig afgestemd op het interieur van de auto. diepe, rijke bassen te creëren. Een unieke subwoofer zuigt de lucht van buiten de auto naar binnen om diepe, rijke bassen te creëren. 

Ook je ogen komen niets tekort met de fraaie aluminium afwerking van de speakers. 
Elektrische Polestar 2

Lease de Polestar 3 va. €1229/mnd

Je rijdt de Polestar 3 vanaf €1229 per maand. Eén van onze adviseurs helpt je graag, zo komen wij aan de hand van je wensen met een berekening.

Looptijd  60 maanden
Kilometrage p.j.  10.000 km
Maandtarief  €1229


Genoemde tarieven zijn excl. BTW.Offerte aanvragen

Wil je meer informatie?

Vraag een offerte aan