Home  /   Aanbod  /  Volvo XC40 Recharge
 
Elektrische Volvo XC40 leasen

De volledig elektrische Volvo XC40 - leasen v.a. €679/mnd

Kies je voor Full Operational Lease via SummumMobility, dan kies je voor zekerheid en volledige ontzorging. Wij nemen alle zaken omtrent jouw mobiliteit uit handen, met persoonlijk contact en heldere afspraken. Zo kun je bij SummumMobility nu kiezen tussen twee uitvoeringen van de eerste volledig elektrische Volvo XC40.

Recharge Pure electric

Nu achterwiel aangedreven! Vanaf 2024 wordt de volledig elektrische XC40 Single Motor aangedreven via de achterwielen. Dit geeft meer gevoel bij het rijden en is veiliger. De scherp geprijsde Pure electric Core is voorzien van een 238pk sterke elektromotor die garant staat voor uitstekende prestaties. In combinatie met het accupakket levert dat een verwachte actieradius op van 463 kilometer (WLTP), ruimschoots voldoende om zonder laadstress het land te doorkruisen.

Je least de volledig elektrische Volvo XC40 Recharge Pure electric Core al vanaf €679 per maand excl. BTW (60mnd/10.000km/jr).
Lease elektrische Volvo

Twin motor of Single Motor Extended Range

Naast de Single Motor zijn er nog twee varianten van de elektrische XC40. De XC40 met Twin Motor is een vierwielaangedreven variant, voorzien van twee elektromotoren. Dit levert een vermogen op van maar liefst 408 pk waardoor je kunt genieten van puur rijplezier. De Twin Pure electric heeft een 78 kWh lithium-ion accupakket met een actieradius van 495 km (WLTP).

Is een grotere actieradius voor u het belangrijkste? Kies dan voor de Single Motor Extended Range. Deze variant heeft een actieradius van maar liefst 505 km (WLTP). Vraag gerust naar meer informatie, we stellen uw auto graag samen.

Unplug & Play - Continu verbonden

- Google Assistant, Google Maps en Google Play
- Remote Services van de Volvo Cars-app
- Draadloze telefoonoplader

Allemaal volledig geïntegreerd in de nieuwe elektrische Volvo XC40 Recharge. Zelfs zonder je telefoon blijf je ook onderweg altijd online.

Daarnaast is de XC40 Recharge uitgerust met o.m. adaptieve cruise control met stuurassistent, High Performance audio en navigatie en pre-conditioning voorverwarmen en koelen.

In 33 minuten van 10% tot 80% opgeladen

Met snelladen kun je de accu van 10% naar 80% opladen in ongeveer 33 minuten. De geïntegreerde routeplanner waarschuwt wanneer de accu leeg begint te raken. Hij adviseert ook waar en wanneer je kunt opladen en maakt een inschatting hoeveel stroom je nog over hebt bij je bestemming. Zo kan je ontspannen genieten van de rit.

De XC40 Recharge is ontworpen om in 2021 automatische 'over the air' updates te ontvangen. Zo geniet je dus van een auto die altijd up-to-date is en zelfs steeds beter wordt.

Offerte aanvragen

Wil je meer informatie?

Vraag een offerte aan