Home  /   Leasevormen  /  Step-Over Lease
 
Step-Over Lease

Step-Over Lease - switch naar de toekomst

U wilt volledig elektrisch rijden, voor een betere, duurzame toekomst. Of natuurlijk vanwege het vermogen, het verbruik of de gunstige bijtelling. U vindt de keuze nu nog te beperkt; de auto's zijn te kostbaar of bieden te weinig actieradius. Speciaal voor u heeft SummumMobility een unieke oplossing: Step-Over Lease.

Kosteloos overstappen

Met Step-Over Lease least u een auto voor maximaal 24 maanden voor een gunstig maandtarief. Zodra de volledig elektrische, of hybride, auto van uw keuze beschikbaar is, kunt u kosteloos overstappen. U overbrugt de periode met het comfort en de modernste techniek van een nieuwe auto.

Zo wordt wachten extra beloond.

Nieuwe stap naar een duurzame toekomst

Wanneer de volledig elektrische of hybride auto van uw keuze beschikbaar is, levert u eenvoudig en kosteloos uw huidige auto bij SummumMobility in. Zo kun u meteen genieten van uw nieuwe elektrische of hybride auto van uw keuze.

Houd mij op de hoogte

Eerste productieplaats

SummumMobility begeleid het gehele proces. Van het inleveren van uw huidige auto, de overbrugging met een nieuwe auto en de overstap naar uw elektrische of hybride auto. SummumMobility zorgt tevens dat u een eerste productieplaats voor uw elektrische auto kunt bemachtigen.

U heeft één betrouwbare partner die met u meedenkt, op weg naar de toekomst.

Wilt u direct een scherp voorstel voor Step-Over Lease ontvangen? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Onze adviseurs

Stephan Baelde
Stephan Baelde
06-13001650
John van Lambalgen
John van Lambalgen
06-53230752

Wilt u meer informatie?

Vraag een offerte aan