Home  /   Leasevormen  /  Step-Over Lease
 
Step-Over Lease

Step-Over Lease - switch naar de toekomst

Je wil volledig elektrisch rijden, voor een betere, duurzame toekomst. Of natuurlijk vanwege het vermogen, het verbruik of de gunstige bijtelling. Je vindt de keuze nu nog te beperkt; de auto's zijn te kostbaar of bieden te weinig actieradius. Speciaal voor jou heeft SummumMobility een unieke oplossing: Step-Over Lease.

Kosteloos overstappen

Met Step-Over Lease lease je een auto voor maximaal 24 maanden voor een gunstig maandtarief. Zodra de volledig elektrische, of hybride, auto van je keuze beschikbaar is, kun je kosteloos overstappen. Je overbrugt de periode met het comfort en de modernste techniek van een nieuwe auto.

Zo wordt wachten extra beloond.

Nieuwe stap naar een duurzame toekomst

Wanneer de volledig elektrische of hybride auto van jouw keuze beschikbaar is, lever je eenvoudig en kosteloos je huidige auto bij SummumMobility in. Zo kun je meteen genieten van je nieuwe elektrische of hybride auto.

Houd mij op de hoogte

Eerste productieplaats

SummumMobility begeleidt het gehele proces. Van het inleveren van je huidige auto, de overbrugging met een nieuwe auto en de overstap naar je elektrische of hybride auto. SummumMobility zorgt tevens dat je een eerste productieplaats voor je elektrische auto kunt bemachtigen.

Je hebt één betrouwbare partner die met je meedenkt, op weg naar de toekomst.

Wil je direct een scherp voorstel voor Step-Over Lease ontvangen? Vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen

Onze adviseurs

Wouter Hartsink
Wouter Hartsink
06-33083377
John van Lambalgen
John van Lambalgen
06-53230752

Wil je meer informatie?

Vraag een offerte aan