Home  /   Polestar 2
 
Polestar 2 leasen va. €595 p.m.

Lease de volledig elektrische Polestar 2 va. €595/mnd

De nieuwe Polestar 2. Volledig emissieloos en progressief vormgegeven. U rijdt de Polestar 2 al va. €595/mnd (60 mnd., 10.000 km/jr). Boek nu jouw proefrit.

Klaar voor de toekomst met de Polestar 2 en Full Operational Lease via SummumMobility. Zekerheid en volledige ontzorging. Wij nemen alle zaken omtrent uw mobiliteit uit handen, met persoonlijk contact en heldere afspraken.

Vermogen van 408 pk. Actieradius tot 470 km

De Polestar 2 Long range Dual motor beschikt over 2 elektromotoren en een krachtig accupakket van 78 kWh, goed voor een actieradius van maar liefst 470 km (WLTP). Met een vermogen van 408 pk en 660 Nm sprint u emissieloos van 0-100 in minder dan 4,7 seconden.

De volledig elektrische Polestar 2 Long range Dual motor is rijk uitgerust met o.m. adaptieve cruise control, 360-graden camera, glazen panoramisch dak en Harman Kardon Premium Sound.
Polestar 2 leasen

De Polestar 2 is nu nog bereikbaarder

De Polestar 2 is nu nog bereikbaarder, om zo de overgang naar duurzamere mobiliteit te versnellen. De Long range Dual motor wordt nu vergezeld door twee nieuwe versies met een enkele motor. De 231 pk sterke Long range Single motor met hetzelfde krachtige accupakket van 78 kWh en een 224 pk sterke Standard range Single motor met een kleiner accupakket van 64 kWh. 

De Polestar 2 Single motor is compleet uitgerust met o.m. 19'' lichtmetalen velgen, frameloze spiegels, 3D-geëtste decorpanelen, hoogwaardig audiosysteem met acht speakers en achteruitrijcamera. De auto is uiteraard verder naar wens uit te rusten met pakketten en opties. 

Je telefoon is de sleutel

De Polestar 2 herkent je aan jouw telefoon en past zich aan door jouw eigen stoelpositie aan te nemen en zelf gekozen home screen apps te tonen.

De Polestar 2 wordt geleverd met een Android infotainmentsysteem en bijbehorend alle Google apps die je leven makkelijk maken. Dankzij natuurlijke spraakherkenning is de Polestar 2 de eerste auto die echt naar je luistert.
Polestar 2 zakelijk lease

Performance en expressieve kracht

De responsieve rijervaring van de Polestar 2, krijgt een nieuwe dimensie met het optionele Performance Pack. Dit pakket biedt alles voor een ultieme rijervaring.

Hiermee beschikt uw Polestar 2 over o.m. remmen van Brembo, met remklauwen in de kleur Zweeds goud, dempers van Öhlins en goudkleurige veiligheidsgordels die de expressieve kracht van de Polestar 2 symboliseren.
Elektrische Polestar 2

Lease de Polestar 2 va. €595/mnd

U rijdt de Polestar 2 al vanaf €595/mnd. Uiteraard kunt u bij SummumMobility kiezen uit verschillende varianten. Zodat de volledig elektrische Polestar 2 exact is afgestemd op uw leven. 

Looptijd 60 mnd.   
   
Kilometrage p.j. 10.000
Maandtarief €595


Genoemde tarieven zijn excl. BTW.
* Standaard leer wordt als accessoire aangeboden. Hierdoor wordt er geen extra bijtelling berekend voor deze optie.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie?

Vraag een offerte aan