Home  /   Aanbod  /  Polestar 2
 
Polestar 2 leasen va. €649 p.m.

Lease de volledig elektrische Polestar 2 va. €649/mnd

De elektrische Polestar 2. Volledig emissieloos en progressief vormgegeven, klaar voor de toekomst. Kies voor Full Operational Lease via SummumMobility voor zekerheid en volledige ontzorging.

Je rijdt de Polestar 2 al va. €649/mnd (60 mnd., 10.000 km/jr). Kies voor een exemplaar direct uit onze voorraad of stel je auto samen met één van onze adviseurs. Alles is mogelijk. Alle uitvoeringen van modeljaar 2023 zijn voorzien van een vergrote actieradius. Hieronder zijn de uitvoeringen te zien.

Offerte aanvragen


  Actieradius 0-100 km/h acceleratie Accupakket
Standard Range Single motor 518 km (WLTP) 7,4 sec 64 kWh
Long Range Single motor 635 km (WLTP) 7,4 sec 78 kWh
Long Range Dual motor 592 km (WLTP) 4,7 sec 78 kWh
Long Range Dual motor Performance 569 km (WLTP) 4,4 sec 78 kWh

Long range Dual motor (Performance)

De Polestar 2 is beschikbaar in vier uitvoeringen, waarvan de Long range Dual motor Performance de krachtigste versie is. Deze uitvoering beschikt over 2 elektromotoren en een krachtig accupakket van 78 kWh. Met een vermogen van 476 pk sprint je emissieloos van 0-100 in minder dan 4,4 seconden.

De volledig elektrische Polestar 2 Long range Dual motor is rijk uitgerust met o.m. adaptieve cruise control, 360-graden camera, glazen panoramisch dak en Harman Kardon Premium Sound.
Polestar 2 leasen

Standard range Single motor & Long range Single motor

De Polestar 2 is met deze twee uitvoeringen nog bereikbaarder. De Standard range Single motor heeft een accupakket van 78 kWh, wat goed is voor een bereik van 518 km (WLTP).

De Long range Single motor heeft een accupakket van 78 kWh met een bereik van 635 km (WLTP).

Ook de Single motor-uitvoeringen zijn compleet uitgerust, maar nog verder naar wens aan te vullen met pakketten en opties.

Je telefoon is de sleutel

De Polestar 2 herkent je aan jouw telefoon en past zich aan door jouw eigen stoelpositie aan te nemen en zelf gekozen home screen apps te tonen.

De Polestar wordt geleverd met een Android infotainmentsysteem en bijbehorend alle Google apps die je leven makkelijk maken. 

Dankzij natuurlijke spraakherkenning is de Polestar 2 de eerste auto die echt naar je luistert.
Polestar 2 zakelijk lease

Performance en expressieve kracht

De responsieve rijervaring van de Polestar 2, krijgt een nieuwe dimensie met het optionele Performance Pack. Dit pakket biedt alles voor een ultieme rijervaring.

Hiermee beschikt je Polestar 2 over o.m. remmen van Brembo, met remklauwen in de kleur Zweeds goud, dempers van Öhlins en goudkleurige veiligheidsgordels die de expressieve kracht van de Polestar 2 symboliseren.
Elektrische Polestar 2

Lease de Polestar 2 va. €595/mnd

Je rijdt de Polestar 2 al vanaf €649/mnd. Eén van onze adviseurs helpt je graag, zo komen wij aan de hand van je wensen met een berekening. Onderstaand een voorbeeld op basis van een Standard range Single motor.

Looptijd 60 mnd.
Kilometrage p.j. 10.000
Maandtarief €649


Genoemde tarieven zijn excl. BTW.
* Standaard leer wordt als accessoire aangeboden. Hierdoor wordt er geen extra bijtelling berekend voor deze optie.Offerte aanvragen

Wil je meer informatie?

Vraag een offerte aan